ΜΙΧΑΛΑΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αρ. Αδ: 489/7/1/207-έ

Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου συνιστά αναπόσπαστο μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων λειτουργίας της Ιστοσελίδας, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ.

Προσωπικά δεδομένα όπως περιγράφονται στον Ελληνικό νόμο 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί, καθώς και στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις αρχές του δικαίου, είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων. Δεν λογίζονται ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα στατιστικής φύσεως συγκεντρωτικά στοιχεία, από τα οποία δεν μπορούν πλέον να προσδιορισθούν τα υποκείμενα των δεδομένων.

Η συλλογή και αποθήκευση οποιασδήποτε πληροφορίας στις βάσεις δεδομένων μας, υπόκειται στη συγκατάθεσή σας και είναι σύμφωνη με το εφαρμοστέο δίκαιο. Σας παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά για να κατανοήσετε το πως συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε σχέση με την ιστοσελίδα μας.

Τι είδους προσωπικά στοιχεία συλλέγουμε και πότε

Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να χρειαστεί να παράσχει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Παρόλα αυτά εφόσον αποφασίσετε να κάνετε χρήση της φόρμας επικοινωνίας, στην ιστοσελίδα μας, σας ζητούμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες (δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα). Θα ζητηθείτε να καταχωρήσετε το όνομα, το τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και το μήνυμα σας.

Πιθανόν να κάνουμε χρήση των δεδομένων σας

  1. για να σας παρέχουμε πιο γρήγορες και καλύτερες υπηρεσίες,
  2. για να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στα αιτήματά σας και
  3. για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε.

Πως προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Στην προσπάθεια μας να σας παρέχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων χρησιμοποιούμε το λογισμικό Secure Sockets Layer (SSL) για την φόρμα επικοινωνίας στην οποία καλείστε να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Το πρωτόκολλο SSL είναι σήμερα το παγκόσμιο πρότυπο στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους διδακτικούς χρήστες και την κρυπτογράφηση στοιχειών μεταξύ των χρηστών και των εξυπηρετητών (server). Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ πελάτη και ενός server να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά την μεταφορά.

Γνωστοποίηση των δεδομένων σας σε τρίτα άτομα

Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους χωρίς την προηγουμένη ρητή σας συγκατάθεση. Παρόλα αυτά μη προσωπικά δεδομένα επισκεψιμότητας ίσως να παρέχονται σε τρίτα μέρα για σκοπούς marketing, διαφήμισης και άλλων σκοπών. Σε τέτοια μη προσωπικά δεδομένα ενδεχόμενος να έχει πρόσβαση η εταιρία Google.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας, πάνω σε αυτόν τον τομέα κάντε κλικ εδώ

Χρησιμοποιούμε 'cookies';

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα «cookies» για λόγους κυρίως στατιστικής και συστηματοποίησης της ύλης τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται από το πρόγραμμα περιήγησης στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα, αλλά συλλέγουν μόνο πληροφορίες με τρόπο που να μην είναι δυνατή η αναγνώριση της ταυτότητας του χρήστη των προσωπικών δεδομένων. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των εν λόγω αρχείων δεδομένων (cookies) χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον για λόγους βελτίωσης της ποιότητας χρήσης της ιστοσελίδας μας. Τα cookies βελτιώνουν την λειτουργικότητα του διαδικτυακού μας τόπου και μας βοηθούν να τους καθιστούμε λειτουργικά αποτελεσματικότερους και αισθητικά καλύτερους. Η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία μεταδίδεται για τεχνικούς λόγους, καθίσταται αυτόματα ανώνυμη και δεν επιτρέπει να συναχθούν οποιαδήποτε συμπεράσματα ως προς την ταυτότητά σας.

 

Η ιστοσελίδα μας δύνανται να λειτουργεί ικανοποιητικά και δίχως την αποδοχή των cookies. Η απόρριψη, ωστόσο, των cookies ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να καθίσταται η χρήση της ιστοσελίδας μας (ή τμημάτων αυτής) πιο δύσκολη ή λιγότερο αποτελεσματική ή, σπανιότερα, αδύνατη. Εφόσον δεν επιθυμείτε την συλλογή πληροφοριών μέσω των cookies, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις που διαθέτουν τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστοτόπων, με τις οποίες μπορείτε να διαγράψετε τα ήδη υπάρχοντα cookies και να επιλέξετε είτε να απορρίπτονται αυτόματα τα μελλοντικά cookies, είτε να αποφασίζετε για την απόρριψη ή την αποδοχή κάθε συγκεκριμένου cookie στον υπολογιστή σας. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει cookies για σκοπούς επαναληπτικού marketing (remarketing).

Ποιος είναι υπεύθυνος για τα προσωπικά σας δεδομένα

Υπεύθυνη για τη συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων σας είναι η Ιδιωτική επιχείρηση με την επωνυμία «Ερευνητής?» με έδρα στην οδό Aκαδημίας 78 (6ος όροφος), 10678 Αθήνα και Α.Φ.Μ. (...)Δ.Ο.Υ. (...)

Διάφορα

Διατηρούμε το δικαίωμα κατά την διακριτική μας ευχέρεια να τροποποιούμε ή/και να επικαιροποιούμε την πολιτική απορρήτου μας. Αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε από μια τέτοια τροποποίηση της πολίτικης απορρήτου. Κάθε αλλαγή αυτής της πολίτικης θα αναρτηθεί σε αυτή εδώ την ιστοσελίδα. Η συνεχής χρήση αυτού του διαδικτυακού τόπου μετά τις τροποποιήσεις συνιστά, την χωρίς όρους, εκ μέρους σας, αποδοχή της πολίτικης απορρήτου. Επομένως συνιστούμε την συχνή παρακολούθηση από εσάς των ορών και της πολίτικης απορρήτου.

Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή, κατά το μέγιστο δυνατό και αναγκαίο βαθμό, για την ορθή λειτουργία της Ιστοσελίδας και την καλή χρήση της από εσάς. Παρόλα αυτά όμως λόγω της φύσης του διαδικτύου δεν μπορούμε να αποκλείσουμε απόλυτα το ενδεχόμενο οι πληροφορίες σας να γίνουν προσβάσιμες με κακόβουλους τρόπους σε τρίτα μέρη. Σε μια τέτοια περίπτωση αποδέχεστε ότι απαλλάσσετε από οποιαδήποτε ευθύνη το Κέντρο και τους νόμιμους συνεργάτες του και κινείστε εναντίον αποκλειστικά αυτών που με κακόβουλο και παράνομο τρόπο απέσπασαν τις πληροφορίες σας. Σας βεβαιώνουμε δε ότι οποιαδήποτε πληροφορία μας παρέχετε μέσω της Ιστοσελίδας παραμένει αυστηρά εμπιστευτική.

Back To Top