ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

216 9001746
698 5777513

Εντοπισμοί Προσώπων - Γραφείο Ερευνών Ντετέκτιβ

Πίσω από κάθε αποτελεσματικό εντοπισμό προσώπου, κρύβεται ένας detective μας

Εντοπισμοί Προσώπων, Εντοπισμοί Οφειλετών, Εντοπισμοί Δραστών Γραφείο Ερευνών Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Ο Εντοπισμός Προσώπου είναι ίσως ένας από τους πιο βασικούς λόγους δημιουργίας του επαγγέλματος του ιδιωτικού ερευνητή, Detective. Aν και στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται μια πληθώρα περιπτώσεων, από την εύρεση κάποιου χαμένου και αγαπημένου μας προσώπου έως τον εντοπισμό του δράστη μιας αξιόποινης πράξης, στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, θα βρείτε τον αρμόδιο υπεύθυνο αλλά και τη σωστή μεθοδολογία που από τη μία θα σας προσφέρει την απόλυτη προστασία και από την άλλη θα συμβάλλει στην απόλυτη επιτυχία της έρευνας με θέμα:

  • Αναζήτηση μαρτύρων
  • Αναζήτηση αγνοούμενων
  • Αναζήτηση υπεύθυνων φθοράς ξένης περιουσίας
  • Αναζήτηση οφειλετών και αυτουργών εξαπάτησης

Με αριστοτεχνικές διαδικασίες, αξιοποιώντας το σύνολο των νομίμων δυνατοτήτων μας και χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογικού εξοπλισμού, οι detectives μας λειτουργούν ουσιαστικά, αποτελεσματικά και χωρίς χρονοτριβές για να εντοπίσετε αυτόν ακριβώς που ψάχνετε, τη στιγμή που θέλετε να τον ανακαλύψετε.

Περισσότερα για Οικογενειακές Έρευνες

Έρευνα για Ανηλίκους

Έρευνα για Ανηλίκους - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Κάθε συνετός γονέας σήμερα, δικαιολογημένα ανησυχεί για το παιδί του τις ώρες που δεν βρίσκεται κοντά του. Στο Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, μετά από την έγγραφη ανάθεση σας και πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, μπορούμε να διεξάγουμε διάφορες έρευνες.

Έρευνα για Ανηλίκους »

Κληρονομικά

Κληρονομικά - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Μια κληρονομιά, αρκετές φορές αντί να συμβάλλει στη βελτίωση του επιπέδου ζωής μιας οικογένειας, λειτουργεί αντίθετα και διασπαστικά. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ενδελεχή έρευνα για τα στοιχεία, ακόμα και τους μάρτυρες, που κρίνουν τον τελικό αποδέκτη ή τη σωστή διανομή/διεκδίκηση της κληρονομιάς.

Κληρονομικά »

Περιουσιακά Στοιχεία

Περιουσιακά Στοιχεία - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Για την ανεύρεση περιουσιακών στοιχείων, η διαδικασία μπορεί να είναι από απλή έως και αρκετά περίπλοκη και χρονοβόρα. Εξαρτάται από τα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειας, το είδος των περιουσιακών στοιχείων αλλά και το βαθμό δυσκολίας εντοπισμού τους.

Περιουσιακά Στοιχεία »
Back To Top