ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

216 9001746
698 5777513

Επιμέλεια Παιδιών - Γραφείο Ερευνών

Έρευνα για Επιμέλεια Παιδιών, ευσυνείδητα και υπεύθυνα

Επιμέλεια Παιδιών - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μετά το διαζύγιο είναι η επιμέλεια των παιδιών. Μια αρκετά ευαίσθητη περίπτωση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, διακριτικότητα και εμπειρία και ικανότητα χειρισμού από την πλευρά του detective ή ερευνητή. Στο Γραφείο Ερευνών - Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, έχοντας στο ενεργητικό μας αρκετές σχετικές υποθέσεις, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών που αφορούν:

  • Έρευνα για παραμέληση των παιδιών
  • Έρευνα για κακόβουλη μεταχείριση ή καθοδήγησή τους
  • Έρευνα για βίαιη συμπεριφορά ή κακοποίηση
  • Έρευνα για ελλιπής ανατροφή τους

Στο Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, με ευαισθησία και συνειδητοποίηση της σημασίας κάθε υπόθεσης που αφορά την επιμέλεια παιδιών, μπορούμε να σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση αλλά και τις απαραίτητες συμβουλές για τις δυνατότητες που έχετε όπως η αγωγή για επιμέλεια και η αίτηση για λήψη ασφαλιστικών μέτρων.

Περισσότερα για Ερωτικές και Αισθηματικές Έρευνες

Συζυγική Απιστία

Συζυγική Απιστία - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Το θέμα της απιστίας απασχολεί σήμερα αρκετά ζευγάρια, είτε είναι σύζυγοι είτε έχουν μακροχρόνια σχέση, καθώς αποτελεί βασικό παράγοντα διαζυγίου ή διάλυσης της υφιστάμενης σχέσης.

Συζυγική Απιστία »

Αποδεικτικά στοιχεία διαζυγίου

Αποδεικτικά στοιχεία διαζυγίου - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Στην περίπτωση της συλλογής αποδεικτικών στοιχείων για την έκδοση διαζυγίου, η συνεργασία με ένα σοβαρό και έμπειρο Γραφείο Ερευνών είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση.

Αποδεικτικά διαζυγίου »

Προγαμιαία Έρευνα

Προγαμιαία Έρευνα - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Θεμέλιο ενός ευτυχισμένου γάμου είναι η αμοιβαία αγάπη, η εκτίμηση και η διαφάνεια στη σχέση των μελλοντικών συζύγων. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που υπάρχουν σκοτεινά σημεία;

Προγαμιαία Έρευνα »
Back To Top