ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

216 9001746
698 5777513

Έρευνα για Ανηλίκους

Έρευνες για ανηλίκους, με καθαρές και νόμιμες διαδικασίες

Έρευνες για ανηλίκους - Γραφείο Ερευνών Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Κάθε συνετός γονέας σήμερα, δικαιολογημένα ανησυχεί για το παιδί του τις ώρες που δεν βρίσκεται κοντά του. Τα φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας που εντείνονται σε περιβάλλον οικονομικής κρίσης, τα κρούσματα ενδο και εξωσχολικής βίας, η ηλεκτρονική εγκληματικότητα, ακόμα και η ανασφάλεια για τις παρέες που έχει, είναι μόνο λίγοι από τους πολλούς λόγους που γονείς μας ζητούν τη βοήθειά μας. Στον Γραφείο Ερευνών Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, μετά από την έγγραφη ανάθεση σας και πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, μπορούμε να διεξάγουμε έρευνες που αφορούν:

  • Προστασία και Επιτήρηση Ανηλίκων
  • Τη διερεύνηση του σχολικού και εξωσχολική περιβάλλοντος
  • Την εξακρίβωση των επαφών του έφηβου στο internet
  • Tην εξακρίβωση των πραγματικών στοιχείων των επαφών αυτών

Με άριστη γνώση των καταστάσεων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι έφηβοι, υπεύθυνη αξιολόγηση των στοιχείων, διακριτικότητα και σεβασμό στην ανεξάρτητη προσωπικότητα κάθε παιδιού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διώξετε από το μυαλό σας κάθε ανησυχία αλλά και, αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, να αντιμετωπίσουμε οριστικά και ουσιαστικά τους κινδύνους που απειλούν το γιό ή την κόρη σας.

Περισσότερα για Οικογενειακές Έρευνες

Κληρονομικά

Κληρονομικά - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Μια κληρονομιά, αρκετές φορές αντί να συμβάλλει στη βελτίωση του επιπέδου ζωής μιας οικογένειας, λειτουργεί αντίθετα και διασπαστικά. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ενδελεχή έρευνα για τα στοιχεία, ακόμα και τους μάρτυρες, που κρίνουν τον τελικό αποδέκτη ή τη σωστή διανομή/διεκδίκηση της κληρονομιάς.

Κληρονομικά »

Περιουσιακά Στοιχεία

Περιουσιακά Στοιχεία - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Για την ανεύρεση περιουσιακών στοιχείων, η διαδικασία μπορεί να είναι από απλή έως και αρκετά περίπλοκη και χρονοβόρα. Εξαρτάται από τα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειας, το είδος των περιουσιακών στοιχείων αλλά και το βαθμό δυσκολίας εντοπισμού τους.

Περιουσιακά Στοιχεία »

Εντοπισμοί προσώπων

Εντοπισμοί προσώπων - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Ο Εντοπισμός Προσώπου είναι ίσως ένας από τους πιο βασικούς λόγους δημιουργίας του επαγγέλματος του ιδιωτικού ερευνητή, Detective. Στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, θα βρείτε τον αρμόδιο υπεύθυνο αλλά και τη σωστή μεθοδολογία.

Εντοπισμοί προσώπων »
Back To Top