ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

216 9001746
698 5777513

Συχνές Ερωτήσεις

Πατήστε επάνω στις ερωτήσεις που το κοινό απευθύνει συχνά προς το Γραφειο Ερευνων μας και διαβάστε τις απαντήσεις τους. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το κόστος μιας εμπιστευτικής έρευνας στα Γραφεια Ερευνων - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, σχεδιάζεται πάντα στα μέτρα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Οι έρευνες μας είναι πάντα προσωποποιημένες και το κόστος τους κυμαίνεται ανάλογα με:

  • το αντικείμενο και την διάρκεια της έρευνας
  • τους τρόπους και τα μέσα που θα επιλέξουμε
  • το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε
  • τον τόπο και τον χώρο που θα δραστηριοποιηθούμε

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την οικονομική κρίση στην χώρα μας και την δυσκολία που αυτή έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος της δέσμης των υπηρεσιών μας ώστε να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες μας (ιδιώτες και επιχειρήσεις).

Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια αποτελούν θεμελιώδεις αρχές της συνεργασίας με το Γραφείο Ερευνών μας και τους Ντετεκτιβ μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή. Οι οποιεσδήποτε επικοινωνίες μέσω email δεν αποθηκεύονται στο site μας και οι τηλεφωνικές μας συνομιλίες δεν καταγράφονται. Επίσης το Γραφείο Ερευνών μας δεν ενοικιάζει, μοιραζετε ή πουλάει τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιοδήποτε πρόσωπο ή εταιρεία.

Ανάλογα με το πόσο περίπλοκη είναι η υπόθεση σας, πόσα και τι είδους στοιχεία έχετε στην κατοχή σας, αν υπάρχουν μάρτυρες (σε περιπτώσεις δικαστικών υποθέσεων), η έρευνα μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί. Στόχος των Ντετεκτιβ μας είναι να διαλευκάνουμε πλήρως την υπόθεση σας συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και προσφέροντας σας άμεσα ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Το Γραφείο Ερευνών Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας διαθέτει τεράστια εμπειρία σε θέματα λήψης αντιμέτρων ασφαλείας. Με απόλυτη διακριτικότητα μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα στοιχεία που θα θωρακίσουν τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ανίχνευση Διαρροής Πληροφοριών Επιχειρήσης

Υπηρεσίες Ερευνών του γραφείου μας

Αισθηματικά

Αισθηματικά ζητήματα - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, με απόλυτη συναίσθηση της σοβαρότητας κάθε θέματος, αναλαμβάνουμε έρευνες για αισθηματικά ζητήματα με ιδιαίτερη λεπτότητα και διακριτικό χειρισμό, τεκμηριωμένες απαντήσεις, με αδιάσειστα στοιχεία που κατοχυρώνουν πόρισμα και πελάτη.

Αισθηματικά »

Οικογενειακά

Οικογενειακά ζητήματα - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται σε διάφορα επίπεδα, όπως οικονομικό, ηθικό και συναισθηματικό, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως υπάρχει ένα έμπειρο γραφείο ερευνών - ντετεκτιβ στο οποίο μπορούμε να ανατρέξουμε για κάθε μας οικογενειακή υπόθεση που μας ανησυχεί και προβληματίζει.

Οικογενειακά »

Επαγγελματικά

Επαγγελματικά ζητήματα - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική οικονομική περίοδο, με πολύ υψηλό ανταγωνισμό και προβλήματα για τους περισσότερους επαγγελματικούς κλάδους, κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας οφείλει να προστατεύεται και να κατοχυρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να φροντίζει να μην υπάρχουν ερωτηματικά, τα οποία είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία αλλά και τις προοπτικές τους.

Επαγγελματικά »
Back To Top