ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

216 9001746
698 5777513

Κληρονομικά

Ό,τι δεν λύνεται, με τη βοήθειά μας ξεδιαλύνεται

Κληρονομικά - Γραφείο Ερευνών Ντετεκτιβ Αθήνα Πειραιά Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Μια κληρονομιά, αρκετές φορές αντί να συμβάλλει στη βελτίωση του επιπέδου ζωής μιας οικογένειας, λειτουργεί αντίθετα και διασπαστικά. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ενδελεχή έρευνα για τα στοιχεία, την πληροφορία ακόμα και τους μάρτυρες, που κρίνουν τον τελικό αποδέκτη ή τη σωστή διανομή/διεκδίκηση της κληρονομιάς. Στο Γραφείο Ερευνών Ντετέκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, με την επαγγελματική μεθοδολογία μας αλλά και τον εξονυχιστικό έλεγχο και ανάλυση των πληροφοριών, μπορούμε να σας παρέχουμε απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν:

  • Εντοπισμός και αξιολόγηση εγγράφων και μαρτύρων
  • Συλλογή στοιχείων για δικαστική διαμάχη
  • Πορίσματα γνησιότητας εγγράφων
  • Ενημέρωση και καθοδήγηση για τα δικαιώματα που έχετε

Με απόλυτο στόχο την προστασία σας ως πελάτη μας, ώστε να μην ζημιωθείτε από την εμπλοκή σας σε μια κληρονομική υπόθεση, στο Γραφείο Ερευνών - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας αναλαμβάνουμε να αξιοποιήσουμε και να αξιολογήσουμε όλες τις πληροφορίες που θα μας δώσετε αλλά και να διεξάγουμε την κατάλληλη έρευνα που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομίχλη που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε σήμερα.

Περισσότερα για Οικογενειακές Έρευνες

Έρευνα για Ανηλίκους

Έρευνα για Ανηλίκους - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Κάθε συνετός γονέας σήμερα, δικαιολογημένα ανησυχεί για το παιδί του τις ώρες που δεν βρίσκεται κοντά του. Στο Γραφείο Ερευνών Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, μετά από την έγγραφη ανάθεση σας και πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, μπορούμε να διεξάγουμε διάφορες έρευνες.

Έρευνα για Ανηλίκους »

Περιουσιακά Στοιχεία

Περιουσιακά Στοιχεία - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Για την ανεύρεση περιουσιακών στοιχείων, η διαδικασία μπορεί να είναι από απλή έως και αρκετά περίπλοκη και χρονοβόρα. Εξαρτάται από τα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειας, το είδος των περιουσιακών στοιχείων αλλά και το βαθμό δυσκολίας εντοπισμού τους.

Περιουσιακά Στοιχεία »

Εντοπισμοί προσώπων

Εντοπισμοί προσώπων - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Ο Εντοπισμός Προσώπου είναι ίσως ένας από τους πιο βασικούς λόγους δημιουργίας του επαγγέλματος του ιδιωτικού ερευνητή, Detective. Στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, θα βρείτε τον αρμόδιο υπεύθυνο αλλά και τη σωστή μεθοδολογία.

Εντοπισμοί προσώπων »
Back To Top