ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

216 9001746
698 5777513

Οικογενειακά - Έρευνες Ιδιωτικός Ντετεκτιβ

Οικογενειακά - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Η οικογένεια είναι η βάση της κοινωνίας μας. Ιδιαίτερα, σήμερα, σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται σε διάφορα επίπεδα, όπως οικονομικό, ηθικό και συναισθηματικό, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως υπάρχει ένα έμπειρο και εξειδικευμένο γραφείο ερευνών και detectives στο οποίο μπορούμε να ανατρέξουμε για κάθε μας οικογενειακή υπόθεση που μας ανησυχεί και προβληματίζει.

Στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, με εμπειρία και τεχνογνωσία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, και με απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια στο θέμα που αντιμετωπίζετε, σας παρέχουμε τις υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες έρευνας, που σχετίζονται με:

 1. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

  Ένα συχνό φαινόμενο με έξαρση τον τελευταίο καιρό τόσο από πλευράς των γυναικών όσο και των αντρών.

  Ένα φαινόμενο το οποίο απαιτεί έγκαιρη αντιμετώπιση ώστε να εμποδίσει ένα επερχόμενο διαζύγιο ή έστω να περιορίσει τ έντονες αρνητικές ψυχολογικές καταστάσεις και τις εντάσεις που αναπόφευκτα θα δημιουργηθούν. Στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών μας, θα ενεργήσουμε με συνέπεια και αποτέέσμα και θα συμβάλλουμε στο ξεκαθάρισμα αμφισβητούμενων καταστάσεων, ώστε το ζευγάρι να αποκομίσει το πλέον ουσιαστικότερο όφελος για τη σχέση του.

 2. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΦΗΒΕΙΑ

  Παίρνουν σήμερα ανησυχητικές διαστάσεις λόγω των κινδύνων του Internet, με αμφιβόλου ποιότητας νέες γνωριμίες και άγνωστες σε εσάς νέες παρέες, την εκμετάλλευση ανηλίκων, τη διακίνηση ναρκωτικών, ακόμα και στο χώρο του σχολείου, τη βία μεταξύ των παιδιών, το bulling, τις πιθανότητες εθισμών ακόμα και τις υποψίες ανορεξικής συμπεριφοράς κ.α. Για το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, με λεπτό χειρισμό και προσεκτική ανάλυση των στοιχείων, συμβάλλουμε στην έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων ώστε να διασφαλιστεί η σωματική και πνευματική υγεία και η ηθική ακεραιότητα κάθε παιδιού.

 3. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  Υποθέσεις που διαιωνίζονται και σας αφήνουν μετέωρους στο πέρασμα των ετών, χωρίς ουσιαστικές λύσεις. Ειδικά, στη χώρα μας, αυτές οι διαφορές είναι συχνές και συνοδεύονται από απογοήτευση αλλά και εντάσεις αφού συνήθως προκαλούνται από ανθρώπους που είναι συγγενείς μας και τοιυς θεωρούμε δικούς μας. Στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, με διακριτικότητα, ασφάλεια και εμπιστευτικότητα και αποτελεσματικότητα, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις λύσεις για να αντιμετωπίσετε ουσιαστικά τις οικογενειακές σας διαφορές και να επιλύσετε οριστικά θέματα περιουσιακά και κληρονομικής φύσης.

Όποιο λοιπόν κι αν είναι το οικογενειακό θέμα που αντιμετωπίζετε, επικοινωνήστε μαζί μας και εξασφαλίστε μοναδικές προϋποθέσεις έρευνας, όπως:

 • ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

  Δεν αφήνουμε καμία πληροφορία να διαρρεύσει στα υπόλοιπα άτομα της οικογένειας

 • ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ και ΕΡΕΥΝΑ

  όλων των πτυχών, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη, της κάθε υπόθεσης, ώστε παράλληλα να συμβάλλουμε και στη βελτίωση των οικογενειακών σας σχέσεων

 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ και ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

  με επιδιωκόμενο στόχο τον καθορισμό των βασικών σταδίων του ερευνητικού σχεδιασμού και τη συλλογή όλων των απαραίτητών στοιχείων και πληροφοριών που θα σας προσφέρουν τεκμηριωμένες απαντήσεις στο πρόβλημά σας

Αναλυτικά, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Αθήνα Πειραιά Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, με επαγγελματισμό και συνέπεια, σύγχρονες αποτελεσματικές μεθόδους και τεχνολογικό εξοπλισμό, αιχμής προσφέρει σε κάθε πελάτη έγκυρα αποδεικτικά στοιχεία και τεκμηριωμένο απαντήσεις για να απαλλαγεί από κάθε αμφιβολία για θέματα όπως:

Έρευνα για Ανηλίκους

Έρευνα για Ανηλίκους - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Κάθε συνετός γονέας σήμερα, δικαιολογημένα ανησυχεί για το παιδί του τις ώρες που δεν βρίσκεται κοντά του. Στο Γραφείο Ερευνών Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, μετά από την έγγραφη ανάθεση σας και πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, μπορούμε να διεξάγουμε διάφορες έρευνες.

Έρευνα για Ανηλίκους »

Κληρονομικά

Κληρονομικά - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Μια κληρονομιά, αρκετές φορές αντί να συμβάλλει στη βελτίωση του επιπέδου ζωής μιας οικογένειας, λειτουργεί αντίθετα και διασπαστικά. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ενδελεχή έρευνα για τα στοιχεία, ακόμα και τους μάρτυρες, που κρίνουν τον τελικό αποδέκτη ή τη σωστή διανομή/διεκδίκηση της κληρονομιάς.

Κληρονομικά »

Περιουσιακά Στοιχεία

Περιουσιακά Στοιχεία - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Για την ανεύρεση περιουσιακών στοιχείων, η διαδικασία μπορεί να είναι από απλή έως και αρκετά περίπλοκη και χρονοβόρα. Εξαρτάται από τα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειας, το είδος των περιουσιακών στοιχείων αλλά και το βαθμό δυσκολίας εντοπισμού τους.

Περιουσιακά Στοιχεία »

Εντοπισμοί προσώπων

Εντοπισμοί προσώπων - Γραφείο Ερευνών Αθήνα Πειραιά - Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας

Ο Εντοπισμός Προσώπου είναι ίσως ένας από τους πιο βασικούς λόγους δημιουργίας του επαγγέλματος του ιδιωτικού ερευνητή, Detective. Στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, θα βρείτε τον αρμόδιο υπεύθυνο αλλά και τη σωστή μεθοδολογία.

Εντοπισμοί προσώπων »
Back To Top