ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Πατήστε επάνω στις ερωτήσεις που το κοινό απευθύνει συχνά προς το Γραφειο Ερευνων μας και διαβάστε τις απαντήσεις τους. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το κόστος μιας εμπιστευτικής έρευνας στα Γραφεια Ερευνων – Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας, σχεδιάζεται πάντα στα μέτρα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Οι έρευνες μας είναι πάντα προσωποποιημένες και το κόστος τους κυμαίνεται ανάλογα με:

  • το αντικείμενο και την διάρκεια της έρευνας
  • τους τρόπους και τα μέσα που θα επιλέξουμε
  • το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε
  • τον τόπο και τον χώρο που θα δραστηριοποιηθούμε

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την οικονομική κρίση στην χώρα μας και την δυσκολία που αυτή έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος της δέσμης των υπηρεσιών μας ώστε να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες μας (ιδιώτες και επιχειρήσεις).

Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια αποτελούν θεμελιώδεις αρχές της συνεργασίας με το Γραφείο Ερευνών μας και τους Ντετεκτιβ μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή. Οι οποιεσδήποτε επικοινωνίες μέσω email δεν αποθηκεύονται στο site μας και οι τηλεφωνικές μας συνομιλίες δεν καταγράφονται. Επίσης το Γραφείο Ερευνών μας δεν ενοικιάζει, μοιραζετε ή πουλάει τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιοδήποτε πρόσωπο ή εταιρεία.

Ανάλογα με το πόσο περίπλοκη είναι η υπόθεση σας, πόσα και τι είδους στοιχεία έχετε στην κατοχή σας, αν υπάρχουν μάρτυρες (σε περιπτώσεις δικαστικών υποθέσεων), η έρευνα μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί. Στόχος των Ντετεκτιβ μας είναι να διαλευκάνουμε πλήρως την υπόθεση σας συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και προσφέροντας σας άμεσα ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Το Γραφείο Ερευνών Ιδιωτικός Ντετεκτιβ Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας διαθέτει τεράστια εμπειρία σε θέματα λήψης αντιμέτρων ασφαλείας. Με απόλυτη διακριτικότητα μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα στοιχεία που θα θωρακίσουν τον επαγγελματικό σας χώρο.

Υπηρεσίες Ντετεκτιβ του Γραφείου Ερευνών “Κωνσταντίνος Μιχαλαρέας”

Δείτε όλες τις υπηρεσίες του Γραφείου Ερευνών μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για την Υπόθεση σας, Τιμές Υπηρεσιών & Περισσότερες πληροφορίες